Hanne Slivsgaard

Mit navn er Hanne Slivsgaard Jessen, jeg arbejder som psykoterapeutisk soul coach og er netop hjemvendt til Varde egnen efter 25 år rundt omkring i Danmark, i Verden.

Jeg startede livet i det Vestjyske, 18 år med skolegang, åbne vider, køer, jantelov, livet på landet. Derefter kaldte det ukendte, fremmede kulturer, andre måder at se verden på skulle opleves.

Jeg har i de seneste 25 år arbejdet med børn, unge, voksne og ældre mennesker. Jeg har undervist i dans og bevægelse, yoga og meditation, arbejdet som psykoterapeut, konsulent, behandler og coach. Jeg har boet og arbejdet i Danmark, Belgien, Tyskland, Spanien og England, hvor jeg har støttet hundredvis af mennesker, af flere forskellige nationaliteter, på flere forskellige sprog.

Jeg støtter individer og grupper i personlig udvikling,

støtter op, om et bedre helbred, en sundere livsstil

 og jeg hjælper dig med at bryde med de vaner, den adfærd og de handlemønstre der gør livet surt for dig.

Med personlig erfaring i hvad der sker, når vi ikke tager os selv og vores helbred alvorligt, kender jeg alt til den midlertidige uduelighed vi af og til lander i, når det handler om at være der for os selv.

Ligegyldigt, hvor kompetente, intelligente og veluddannede vi er, er det nemt at komme til at føle sig midlertidig uduelig.

Når det handler om vores egen personlige udvikling, om de vaner, den adfærd, og de handlemønstre vi sidder fast i, har vi desværre alverdens undskyldninger for hvorfor det hverken kan eller skal være lige nu.

Livserfaring, uddannelser og arbejdserfaring har lært mig, at kroppen lagrer vor tanke – følelse – handling, hvilket betyder, at din krop husker det du har oplevet.

Det er ikke muligt at have alle oplevelser i vores bevidste hukommelse. En stor del af vores hverdag består af automatiske, ubevidste programmer, og det er langt fra dem alle, der bakker dig op.

Det betyder på jævnt dansk, at vi alle har en tendens til at gå rundt og modarbejde os selv, uden at vi nødvendigvis opdager det.

Samtidig går vi rundt med større eller mindre grad af undertrykte følelser og traumer i vores krop.

Blokerede følelser af skyld, skam, frygt eller smerte kan udvikle sig til spændinger i kroppen og i værste fald til sygdom.

Jeg er bl.a. uddannet psykoterapeut, moderne danser og yogainstruktør.

Denne unikke kombination og forståelse af krop, sind og følelser er grobund for min praksis.

Denne unikke kombination har også lært mig, hvor vigtigt det er, at vi får kroppen med, gør vi ikke det, giver den nemlig op.

Oveni min uddannelse som individuel-, familie-, og gruppeterapeut på Institut for Gestaltanalyse.

Har jeg taget adskillige kurser i danse- og bevægelsesterapi; DMP på Queen Margaret University, Edinburgh og v/ Fran Lavendel i The Discipline of Authentic Movement.

Jeg deltager i Kundalini Medicine Therapy Training. -Kurser der integrerer den udvidede bevidsthed i Yoga & Meditation, med forskellige healings former, og systemer indenfor holistisk medicin.

Min foretrukne tilgang:

–  til traumeforløsning er via kroppen, krops- og gestaltterapi, krops- og bevægelsesterapi.

– til øget fleksibilitet, fysisk styrke eller færre smerter, er det et skræddersyet hjemmetræningsprogram med fysiske øvelser og fokus på vejrtrækning.

– til at bryde med de vaner, den adfærd og de handlemønstre der gør livet surt for dig foretrækker jeg et coaching forløb i bevidsthedspraksis.

– til følelsesmæssig ubalance foretrækker jeg en psykoterapeutisk tilgang.

Har du blot brug for at få gjort status over hvem du er, hvad du vil og hvor du pt er på vej hen, kan coaching være vejen frem.

Da det er forskelligt hvad vi hver især har brug for, og varierer hvordan vi hver især foretrækker at arbejde.

Er individuelle løsninger en af mine største kæpheste.

Min fornemmeste opgave er, at støtte dig i din personlige udvikling, så du finder din vej til et bedre helbred, en sundere livsstil et liv i balance.

Læs udtalelse nedenfor,

fortsæt til priser:  https://livsenergien.dk/priser/

kontakt:  https://livsenergien.dk/kontakt/

eller forløb:  https://livsenergien.dk/forloeb/